Actie gratis aanpassen nachtlenzen verlengd

Goed nieuws: de actie waarbij kopers van nachtlenzen geen aanpaskosten (ter waarde van 150 euro) hoeven te betalen, en die op 5 mei zou aflopen, is wegens succes verlengd tot en met 12 mei. Zo kunnen we meer klanten laten profiteren van deze kortingsactie.

De nachtlens is een contactlens die je – de naam zegt het al – alleen ’s nachts draagt. Als je slaapt wordt je oogafwijking door de lens gecorrigeerd. En als je wakker wordt, doe je je lenzen uit en kun je de hele dag scherp blijven zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen zijn ideaal voor mensen die last hebben van droge ogen, werken in stoffige ruimtes en bij activiteiten als zwemmen en sporten. Dat is voor sommigen ook een reden om de ogen te laten laseren. Nadeel daarvan: dat is een onomkeerbare ingreep.

Helaas is niet iedereen geschikt om nachtlenzen te dragen. Wij kunnen dat met een onderzoek vaststellen. Kom je in aanmerking voor nachtlenzen en besluit je tussen nu en 5 mei dat je ze wilt kopen, dan betaal je alleen de lenzen en niet de aanpaskosten t.w.v. 150 euro. Die aanpaskosten worden normaal gesproken gerekend voor een scan van de ogen, traanonderzoek, een algehele gezondheidscheck van de ogen, oogmeting, lensinstructie en vier controles, na een dag, na een week, na drie weken en na vijf weken.

Ken je iemand anders voor wie nachtlenzen wellicht een uitkomst zijn? Deel dan deze pagina!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *