Corona COVID-19 voorzorgsmaatregelen

Geachte cliënten,

Met inachtneming van strikte hygiëne voorschriften doen wij ons best om je zoveel mogelijk van dienst te zijn. Voor ons staat de gezondheid van onze werknemers en onze klanten voorop. Wij hebben een afweging moeten maken welke diensten we kunnen verlenen en welke niet.

Wij hebben een aangepaste dienstverlening:

Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00 – 12.00 uur
(bellen voor een afspraak, niet spontaan binnen lopen) 0514-564040

Natuurlijk zijn we telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. We doen ons best om je zo veel mogelijk te helpen. Tel.nr. 0514-564040

Oogmetingen

Op dit moment kunnen wij geen oogmetingen uitvoeren i.v.m. de voorgeschreven afstand die aangehouden moet worden, 1,5 meter!

Bij spoed, denk aan verlies bril/contactlens, breuk montuur of glas etc. zijn wij altijd bereid het probleem op te lossen. Neem dan telefonisch contact met ons op. We maken dan een afspraak.

Lenscontroles

Op dit moment kunnen wij geen contactlenscontroles uitvoeren i.v.m. de voorgeschreven afstand die aangehouden moet worden.

Alle contactlenscontroles vinden telefonisch plaats. Als uit het gesprek blijkt dat er geen problemen te verwachten zijn, worden de contactlenzen en vloeistof opgestuurd naar het huisadres.

Optometrisch onderzoek

Optometrische onderzoeken worden weer ingepland vanaf 17 april 2020. Bij acute klachten met je ogen, neem dan telefonisch contact met ons op. 0514-564040

Misschien zien we je wel of misschien niet: Wij wensen jou en je naaste heel veel sterkte in deze onzekere en moeilijke tijd. Wij hopen dat iedereen er goed doorheen komt. Wil je meer informatie, bel dan of kijk op onze website.

Tel.nr: 0514-564040

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *