Etnia Barcelona: kwaliteit met vrolijkheid

Eén van de brillenmerken die de laatste jaren hard aan de weg timmeren en dat heel erg past bij Rémon Optiek, is Etnia Barcelona. Op dit moment voert het drie ‘lijnen’.

De Originals-monturen tonen waar Etnia Barcelona voor staat: kleurrijke brillen voor creatieve, originele mensen van alle leeftijden. DeVintage-monturen, gemaakt van materiaal uit de jaren ’70, zijn gericht op liefhebbers van klassieke vormen. En de Advanced-monturen zijn gemaakt van hypermoderne materialen en geknipt voor liefhebbers van design én comfort.

Etnia Barcelona is voortgekomen uit de ‘erfenis’ van Fulgenico Ramo, die in de eerste helft van de vorige eeuw in een zonnebrillenfabriek in Barcelona werkte. In de jaren ’50 begon hij zijn eigen fabriek in Poble Sec. Zijn dochters hielpen hem en zo kreeg het brillenvirus van Fulgenico de hele familie te pakken. Eind jaren ’90 trad een kleinzoon, de toen 17-jarige David Pellicer, tot het familiebedrijf toe. Hij had nog veel meer ambities dan zijn (groot)ouders en besloot uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten: Etnia Barcelona. Waarmee hij de hele wereld wilde veroveren. En dat is gelukt. Tot Lemmer aan toe 🙂

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *