Gekleurde lenzen met Halloween?

Halloween wordt op 31 oktober een feestje. Een van de trends de laatste jaren: het dragen van gekleurde lenzen. Hartstikke leuk!

Remón Optiek verkoopt deze zogenaamde Crazy Lenses natuurlijk ook, voor 59,95 euro per paar.

Maar we doen dat niet zomaar. Je ogen zijn een van je kostbaarste bezittingen en dat betekent dat je er heel zorgvuldig mee om moet gaan. Omdat dragers van Crazy Lenses veelal geen ervaring met lenzen hebben, laten wij niemand de deur uitgaan zonder een goede uitleg over het plaatsen en verwijderen van de lenzen en de verzorging met behulp van lenzenvloeistof. Op die manier kunnen we zweertjes en ontstekingen voorkomen en zorgen we dat de Crazy Lenses-dragers gezond Halloween doorkomen.

Overdreven? Zeker niet. In Groot-Brittannië hebben oogartsen de bevolking zelfs officieel gewaarschuwd voor het zonder goede voorlichting van echte opticiens dragen van deze ‘feestlenzen’. Daar zijn dan ook diverse gevallen van tijdelijke of zelfs permanente blindheid gesignaleerd bij mensen die maar wat deden met hun in speelgoedwinkels en op markten aangeschafte lenzen. Die droegen ze bijvoorbeeld veel te lang, deelden ze met anderen of reinigden ze niet in lenzenvloeistof.

Bij Remón Optiek staat oogzorg echter bovenaan, dus dat zal onze klanten niet overkomen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *