Goed voor Ogen-week van start!

 

Het is bij Remón Optiek weer ‘Goed voor Ogen-week’. Wie tussen zaterdag 3 en zaterdag 10 maart de winkel aan de Kortestreek bezoekt, krijgt niet alleen uitgebreide informatie over het belang van goede voeding voor je ogen, maar ook een leuke give-away: gezonde koekjes!

Tijdens de ‘Goed voor Ogen-week’ is er bij Remón Optiek extra aandacht voor wat je kunt doen om je ogen (langer) gezond te houden. Dat zit bijvoorbeeld in voldoende beweging en in gezonde voeding. Remon van der Helm: “Als je er een gezonde leeftijd op nahoudt, rem je enerzijds ouderdomsklachten aan de ogen af, zoals glaucoom of LMD. Maar ook voor jongeren geldt het; die kunnen er traanvochtproblemen of bijziendheid mee voorkomen. Daarom geven wij bij Remón Optiek graag goede informatie mee aan de bezoekers van onze zaak.”

En dus tijdens de ‘Goed voor Ogen-week’ gratis gezonde koekjes. Zonder toegevoegde suiker. En supergezond, want gemaakt met kokosolie, spelhavermout, goji bessen, cranberries, abrikoos, appel, pompoen en zonnebloempitten. . Zolang de voorraad strekt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *