Hou je van de Scandinavische stijl? Lindberg!

Een van de mooiste montuurmerken die we bij Remón Optiek verkopen, is Lindberg. De Denen wonnen niet voor niets in totaal al 86 design awards voor hun ontwerpen. Het succes begon in de jaren ’80, toen optometrist Paul-Jorn Lindberg de lichtste bril ter wereld introduceerde: de Air Titanium, een frameloos montuur van titanium. Daarna is het als familiebedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke fabrikant van monturen ter wereld. Inmiddels wordt Lindberg in 138 landen verkocht.

De brillen van Lindberg zijn desondanks allesbehalve ‘gewoon’. Er wordt uitzonderlijk veel aandacht besteed aan het design, de materialen en de productie. Wie een Lindberg draagt, vertelt de wereld: ik hou van schoonheid, innovatie en vakmanschap.

Lindberg is een typisch Scandinavisch merk. Dat betekent dat schreeuwerigheid taboe is. De eigenaar van een Deens designproduct toont zijn of haar smaak op stijlvolle wijze. Met klasse. Niet voor niets zit de pracht van een Lindberg vooral in het kleine… Het gebruik van de beste materialen, de schitterende afwerkingsdetails en de liefde voor technische innovaties.

Wij kunnen het je wel vertellen, maar een Lindberg moet je gewoon zelf zien. Op je neus. Dus kom vooral langs bij Remón Optiek om te zien welke monturen wij voor je hebben!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *