,

Kinderbrillen van nu

Deze kerstvakantie is hét moment om op zoek te gaan naar een nieuwe kinderbril. En wel om drie redenen.

De eerste: kinderbrillen zijn al lang niet meer die ‘stomme brillen’ die ‘wij’ vroeger moesten dragen. Sterker: kinderen met een bril kunnen zich tegenwoordig juist in positieve zin onderscheiden van hun niet-brildragende klasgenootjes. Want de kinderbril heeft de afgelopen jaren een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Ze zijn net zo modieus als brillen voor volwassenen, met net zulke prachtige details en in net zo veel verschillende variaties te koop.

De tweede: de bijdrage van de zorgverzekeraar. Eens per twee of drie jaar hebben verzekerden met een aanvullend pakket bij de meeste maatschappijen recht op een vergoeding bij de aanschaf van een bril. Heb je die vergoeding nog niet gebruikt, dan is het kopen van een nieuwe bril voor 1 januari het perfecte moment.

En de derde: bij ons koop je niet alleen een nieuwe bril, je ‘koopt’ ook perfecte oogzorg. En dat is juist bij kinderen van het allergrootste belang. Want tot hun dertiende gebeurt er heel veel dat bepalend is voor hun toekomst. En daarbij moeten ze, vinden wij van Remón Optiek, altijd perfect kunnen zien. Vandaar dat we speciaal voor deze categorie klanten Kidscare hebben, een geweldig abonnementensysteem.

Kortom: kom vandaag nog naar de Kortestreek!

Groet,

Remon

PS. Hieronder wat voorbeelden uit onze kinderbrillencollectie.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *