,

Kinderen verdienen het beste van de wereld

Juist in de jaren waarin kinderen hun belangrijkste ontwikkeling doormaken, is het heel belangrijk dat ze goed kunnen zien. Soms is daarbij een bril nodig. Wij van Remón Optiek vinden dat ze dan het beste van het beste verdienen. Daarom hebben we een speciaal plan in het leven geroepen om de kosten van de kinderbril te beperken: Kidscare.

Kidscare is een abonnement van twee jaar. Als je dat bij aanschaf van een kinderbril afsluit, betaal je van de eerste bril de helft van het montuur en krijg je de glazen gratis. En daarna betaal je voor elke tweede, derde of vierde bril, nieuwe glazen, een zonnebril of eventuele reparaties in die twee jaar de helft van de prijs. Aangezien het abonnement al begint bij 8,50 euro per maand, snap je dat het snel voordeliger is.

Misschien denk je nu: ho eens even, een tweede, derde of vierde bril in twee jaar tijd?

Dat snap ik. Volwassenen doen immers gemiddeld al snel minimaal twee jaar met een bril, dus die kopen helemaal geen tweede, derde of vierde bril zo kort na de eerste. En die hebben geen nieuwe glazen nodig. Klopt! Maar ten eerste krijgen volwassenen veel minder ongelukjes met hun bril en gaan ze er meestal ook zelf voorzichtiger mee om. En ten tweede veranderen hun ogen veel minder snel.

Ach, glazen zijn duur; dit kan nog wel een jaartje…

Wat gebeurt er nu als een kind na een jaar op controle gaat naar de oogarts of de optometrist? Die constateert een kleine verandering, bijvoorbeeld van een kwart of een half punt. En dan beslissen de ouders: “Ach, glazen zijn duur, dit kan nog wel een jaartje…”

Wij bij Remón Optiek vinden dus van niet. Een afwijking van een kwart of een half punt kan er net voor zorgen dat een kind hoofdpijn krijgt. Zich minder goed kan concentreren. Op school de aandacht voor het bord verliest en naar buiten gaat kijken om vogels te tellen. Doodzonde! Terwijl dat met ons Kidscare-plan prima te voorkomen is, tegen redelijke kosten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Kidscare of hoe het precies in elkaar zit? Kom dan vooral even langs op de Kortestreek!

Groet,

Remon

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *