,

Een lenzenabonnement beperkt de kosten

Bij Remón Optiek willen we graag dat je helder ziet. Dat doen we uiteraard door je een goed advies te geven en te zorgen dat jij de lenzen krijgt die het beste bij je passen.

Het begint bij ons altijd met een uitgebreid oogonderzoek door een van onze gekwalificeerde specialisten. Die kijken eerst of je ogen wel geschikt zijn voor het dragen van lenzen. Daarna start het echte aanmeten, met de nieuwste apparatuur. Daarbij kan bijvoorbeeld blijken dat jij misschien wel twee verschillende lenzen nodig hebt, van twee verschillende merken. De geselecteerde lenzen krijg je vervolgens mee op proef. Voor het aanmeten en de proeflenzen betaal je 44,95 euro.

Het probleem van lensdragers is vaak dat ze het onderhoud gaan verwaarlozen. Ongemerkt te laat hun ogen laten controleren of verkeerde vloeistof gebruiken bijvoorbeeld. Om dat te voorkomen, heeft Remón Optiek het CRO-lenzenabonnement in het leven geroepen. CRO staat voor ‘Compleet Remón Optiek’.

Wie een abonnement afsluit, krijgt meteen forse korting op de lenzen

Als je na een geslaagde proefperiode met je lenzen (voor 13,50 per maand) een abonnement afsluit, krijg je je lenzen voor het eerste halfjaar ook al tegen een zeer scherpe prijs. Voor een doosje van zes zachte maandlenzen betaal je dan bijvoorbeeld geen 60 euro, maar slechts 27,50 euro. Voor andere lenzen gelden andere prijzen. In het lenzenabonnement zit verder: gratis lenzenvloeistof, gratis zorg en controle door onze vakmensen en breukgarantie (bij het scheuren van een zachte lens ontvang je gratis een nieuwe). Sowieso bespaar je met een lenzenabonnement 38 euro per jaar en spreid je je kosten. Daarnaast krijg je kortingen op overige lensproducten (bijvoorbeeld kleurlenzen), brillen, glazen en zonnebrillen. Plus: we sturen je lenzen desgewenst gratis op en je kunt gratis andere types lenzen uitproberen.

Wil je precies weten of jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van lenzen, welke lenzen voor jou geschikt zijn en wat ze kosten, kom dan vooral even langs in de winkel.

 

De koffie staat klaar!

 

Remon

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *