,

Op bezoek bij de beurs

Waar halen wij van Remón Optiek onze inspiratie vandaan? Deels doen we ideeën op op beurzen die speciaal voor de zelfstandige opticiens worden georganiseerd. Afgelopen week was ik met Femke en Mark op maar liefst drie beurzen: die van onze inkooporganisatie Centrop, de Hall of Frames en Bold Optical Fair. We hebben er meteen een aantal bijzondere monturen ingekocht, maar om een impressie te geven wat wij er tegenkwamen, heb ik ook een fotoreportage gemaakt. Dan heb je een idee… En zie je op een van de foto’s een montuur waarvan je denkt ‘Die wil ik!’, stuur me dan even een mailtje.

Groet,

Remon

Brillen van acetaat en titanium zijn al jaren hot. Hout is in opkomst. Maar dé trend voor dit najaar is het montuur van buffelhoorn. Een prachtig materiaal, waarmee je van een bril een sieraad maakt.

 

Bij Bold troffen we het Franse merk Clément Gouverneur. Actief sinds 1878 en toch komt het elk jaar voor de dag met de meest fantastische monturen.

 

En de keuze qua kleur is reuze…

 

Een noviteit die wij heel nauwgezet volgen en die je misschien in de toekomst ook bij Remón Optiek gaat zien: 3D geprinte brillen. Het voordeel: het is maatwerk. Het nadeel: het printen gebeurt elders…

 

Wat je zeker bij Remón Optiek gaat tegenkomen: deze flesjes met reinigingsmateriaal voor brillenglazen. Die navulbaar zijn, dus goed voor het milieu. En we vinden ze gewoon mooi 😉

 

Een merk waar we heel blij mee zijn: Etnia Barcelona. Dat heeft een waanzinnig brede collectie in acetaat en titanium en levert altijd goede kwaliteit.

 

In Spanje, het herkomstland van Etnia, worden kinderen uiterst serieus genomen. Dus ook door de maker van monturen. U wilt keus? U krijgt keus!

 

En voor volwassenen met een smal of zelfs heel smal gezicht kochten we monturen in van het merk Colibris. Duits vakmanschap dat heel veel brildragende dames gelukkig gaat maken.

 

Is er op zo’n beurs ook nog een beetje ruimte voor flauwe grapjes? Ja hoor!

 

En voor een wedstrijdje Formule 1 racen bij RedBull. Ik ben helaas vergeten op welke plaats ik eindigde…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *