Open dag bij Remón Optiek

Nu de verbouwing achter de rug is, is het tijd om je de geheel vernieuwde Remón Optiek te tonen. Dat doen we zaterdag 15 april van 9.00 tot 17.00 uur tijdens een Open Dag aan de Kortestreek 17 in Lemmer.

Tijdens de Open Dag geven wij een bijzonder kijkje in de keuken. Wij zullen je niet alleen ontvangen met een hapje en een drankje, maar we geven ook drie demonstraties. Zodat je precies kunt zien wat ons werk nu eigenlijk inhoudt. Je krijgt uitleg over wat we doen en je kunt eens van de andere kant zien wat er allemaal komt kijken bij kwalitatief goede oogzorg.

In de eerste demonstratie leggen we uit en laten we zien hoe een oogmeting precies in zijn werk gaat. In de tweede hoe wij van een montuur en twee glazen een goed passende bril maken. En in de derde zie je hoe een contactlenscontrole werkt en waarom die zo belangrijk is.

Tenslotte krijgt iedere bezoeker aan de open dag (die dat wil) een uniek aandenken: een foto van je eigen netvlies, die met speciale apparatuur wordt gemaakt. Een lijstje er omheen en hij kan zo als kunst aan de muur!

Dus kom zaterdag 15 april tussen 9.00 en 17.00 uur naar de Open Dag.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *