Overweeg je nachtlenzen? Dit is het moment!

De nachtlens is een contactlens die je – de naam zegt het al – alleen ’s nachts draagt. Als je slaapt wordt je oogafwijking door de lens gecorrigeerd. En als je wakker wordt, doe je je lenzen uit en kun je de hele dag scherp blijven zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen zijn ideaal voor mensen die last hebben van droge ogen, werken in stoffige ruimtes en mensen die veel zwemmen of sporten en die overdag gewoon geen gedoe willen met lezen.

Helaas is niet iedereen geschikt om nachtlenzen te dragen. Wij kunnen dat met een onderzoek vaststellen. Kom je in aanmerking voor nachtlenzen en besluit je tussen nu en 1 oktober dat je ze wilt kopen, dan betaal je alleen de lenzen en niet de aanpaskosten ter waarde van 150 euro. Die aanpaskosten worden normaal gesproken gerekend voor een scan van de ogen, traanonderzoek, een algehele gezondheidscheck van de ogen, oogmeting, lensinstructie en vier controles (na een dag, na een week, na drie weken en na vijf weken).

Dus als je nachtlenzen overweegt, aarzel dan niet en kom nú naar de winkel! En ken je iemand anders voor wie het ideaal kan zijn? Deel dan deze pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *