Remons recept: wrap met shoarma en veldsla

Gisteren heb ik een wrap met shoarma, veldsla en paprika gemaakt. Lekker snel! Enne… veldsla bevat veel luteïne en vitamine C. Voor oranje paprika geldt hetzelfde. Dat heeft daarnaast ook nog veel zeaxanthine. Dus niet alleen heel smakelijk, maar ook nog hartstikke goed voor de ogen.

 

Benodigdheden voor 4 personen

  • 100 ml hot ketchup
  • 1 oranje paprika (in reepjes)
  • 100 ml knoflooksaus
  • 450 gr shoarmavlees (varkens)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 el olijfolie
  • 1 pak tortilla wraps (8 stuks)
  • 1 zak veldsla (75 g)

Bereidingswijze

  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op verpakking
  • Verhit de olie in een wok en bak de shoarma op hoog vuur in ca. 3 min. al omscheppend bruin
  • Schep de shoarma op een bord en roerbak de ui en paprika ca. 3 min. in het bakvet
  • Schep de shoarma erdoor en verwarm alles nog even
  • Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover
  • Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen
  • Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker
  • Serveer met de knoflooksaus

Eet smakelijk!

Remon

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *