,

Tijdelijk álle brillen van Henau bij Remón Optiek

 

Bij het samenstellen van onze collectie maken we altijd een keuze uit het aanbod van de verschillende merken. Daarbij letten we natuurlijk op de landelijke en internationale trends in brillenland. Maar wat minstens zo belangrijk is: we kennen na meer dan vijftien jaar in Lemmer onze klanten. Dus soms kopen we ook een montuur in, omdat we denken: “Dat is echt een bril voor…” Er is echter altijd één probleem: de ruimte in de winkel. We kunnen nooit van alle merken die we voeren de héle collectie laten zien. Daarvoor zijn er per merk gewoon te veel monturen te koop. Je zou door de bomen het bos niet meer zien.

Héél soms is het anders. Dan wil een merk zo graag álles laten zien, dat we tijdelijk wel de hele collectie in huis hebben. Op dit moment is Henau de uitzondering die de regel bevestigt. We hebben bij Remón Optiek alle 348 Henau-monturen uit de nieuwe collectie op voorraad! Tientallen verschillende monturen in alle kleuren waarin ze te koop zijn.

Het Belgische merk Henau ontstond begin jaren ’80 van de vorige eeuw toen de brillenontwerpers Michel Henau en Mark Delangrange elkaar ontmoetten. Hun unieke kijk op design leverde vanaf het eerste moment heel bijzondere brillen op. ‘Eyewear meets art’, zeggen ze zelf en wie de collectie ziet, kan dat alleen maar onderstrepen. Eigenzinnig. Eigentijds. Avantgardistisch.  De brillen van Henau zijn tegenwoordig heuse modeobjecten, die de persoonlijkheid en het karakter van de drager uitstralen en versterken. De bril als haute couture: een artistiek object waarbij design de functionaliteit en comfort niet in de weg staat. Maar Henau is ook een ambachtelijk merk. Massaproductie is uit den boze. Alle brillen zijn unieke, handgetekende ontwerpen. Ontwerper Marc Delagrange is daarbij niet bang voor een onconventionele kijk en voor technologische innovatie.

Wil je kennis maken met alles wat Henau te bieden heeft, kom dan snel naar de Kortestreek. Want ná volgende week blijft slechts een deel van de collectie achter in Lemmer. Dit is je kans om een uniek montuur te scoren!

Ik zie je in de winkel!

Groet,

Remon

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *