,

Wat doet het najaar met je ogen?

Een blik op de bomen en je kunt er niet meer omheen: het is najaar. De dagen worden korter en het buitenleven gaat naar binnen. Je kijkt weer een uurtje extra tv of kruipt met je tablet op de bank. Misschien duik je eerder onder de wol, maar natuurlijk niet zonder eerst nog even de (social) media te checken op je smartphone. Het turen naar die beeldschermen vraagt extra energie van je ogen. Dit geldt ook voor het blauwviolette licht wat ze kunnen uitstralen.

Een veelvoorkomend probleem door beeldschermgebruik is digitale oogvermoeidheid. Bijbehorende klachten zijn nek- en schouderpijn, hoofdpijn en natuurlijk droge en/of vermoeide ogen.

Wij kunnen je ogen van de najaarsblues afhelpen

Herkenbaar? Als je weet dat deze klachten veroorzaakt kunnen worden door intensief beeldschermgebruik, heb je al veel gewonnen. Geef je ogen de rust die ze nodig hebben. Kun of wil je niet zonder beeldschermen? Dan is een multimediabril misschien iets voor jou. Zo’n bril ondersteunt de ogen, waardoor het minder inspanning kost om naar een beeldscherm te kijken.

Vraag ons gerust naar meer tips om je ogen van de najaarsblues af te helpen. Wij hebben oplossingen waar echt muziek in zit. Bijvoorbeeld: een computerbril inclusief glazen al vanaf 249 euro!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *