,

Welke brillen zijn ‘in’?

Regelmatig krijg ik de vraag welke brillen uit de collectie van Remón Optiek ‘hot’ zijn. Ik weet daar natuurlijk wel antwoord op, want op de beurzen die wij bezoeken zien we wat de trends zijn. Op dit moment: metaal, metaal en… combinaties van kunststof en metaal. En wat ook duidelijk zichtbaar is: dat de fabrikanten van de monturen zich onderscheiden door vakmanschap, het toepassen van details en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat laatste bijvoorbeeld door lokale productie in Europa.

Bij het inkopen van onze collecties haken we natuurlijk aan op die trends, omdat ze passen bij de filosofie van Remón Optiek. Maar als iemand als klant in de winkel komt, telt voor ons maar één ding: welk montuur past bij déze klant? Daarbij houden we uiteraard rekening met het gezicht van de klant, maar ook met de kleding, de uitstraling en niet in de laatste plaats: de wensen van de klant zelf. Vaak is het eerste montuur dat wij een klant laten zien ook het montuur dat de klant koopt. Als dat zo is, is dat voor ons altijd weer een kroon op ons werk.

Dus? Dus er is geen ‘de mooiste bril’. Dat is voor iedereen anders. Toch laat ik hier graag enkele brillen uit onze nieuwe collectie zien die ik zelf heel mooi vind. Voor alle monturen geldt: ze voldoen aan de hoge eisen die wij stellen. Van de monturen voor de kleine gezichten van Colibris tot de uitgesproken kleuren van Anne et Valentin.

Groet,

Remon

Salt.

Lindberg.

Funk.

Anne et Valentin.

Colibris.

Colibris.

Tom Ford.

Henau.

Henau.

Mykita.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *